Kollektivet Jazzfåglar

27. Jul 27. Jul

Kollektivet JAZZFÅGLAR i Krapperups slottsträdgård.

Publicerad 14.04.2022.

Dansföreställningen JAZZFÅGLAR på Krapperup!

Kära fågelskådare! Fågelexperter upplyser om att den sällsynta Jazzfågeln förväntas landa i Krapperups Slottsträdgård. Damma av din kikare och följ med på fågelskådning!

Datum: 27 juli
Tid: kl 15.00-15.30
GRATIS

Från 6 år

Picknickföreställning. Tag med din egen filt och fika, eller köp ett fikapaket från Krapperups Café. Ta gärna med en kikare (riktig eller hemmagjord) för en extraordinär upplevelse!

Om föreställningen
JAZZFÅGLAR är en färgsprakande dansföreställning där du axlar rollen som fågelskådare, från din trygga plats på picknickfilten. Jazzfågeln är en hybrid av många olika sorters fåglar och en helt unik art. Särskilt framträdande karaktärsdrag är rytmiska rörelser, isolationer i enskilda kroppsdelar, snabbt fotarbete och en rörlig torso, höft och nacke. Jazzfågeln dansar och flyger gärna i grupp - hittils har en flock av tre synts i Sverige till tonerna av jazzmusik. Vart flyger de härnäst? Skulle du känna igen den sällsynta fågeln om du såg den? Damma av din kikare och börja leta!

Föreställningen passar speciellt bra för dig från 6 år, men även yngre och äldre publik välkomnas varmt.

Instagram

Vi använder cookies för att ge statistik som hjälper oss att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du kan läsa mer eller stänga av dem om du föredrar det. Genom att fortsätta använda webbplatsen utan att ändra inställningar godkänner du användningen av cookies. Läs mer »