Musik i Kullabygden 2024

30. Jun 07. Jul

Musik i Kullabygden är Sveriges äldsta musikfestival, och varje sommar sedan 1946 har den glatt både boende och besökare i bygden med musik av yppersta kvalitet.  

Publicerad 18.04.2024.

Programmet spänner över klassisk musik, opera, jazz, folkmusik och spännande genreöverskridande samarbeten. Allt genomsyrat av kvalitet, nyfikenhet och musikalisk excellens framfört av väletablerade artister samt nya musikaliska stjärnskott. Ambitionen är att presentera stora musikaliska upplevelser i unika miljöer.   

Årets festival äger rum den 30 juni – 7 juli och bjuder på 11 konserter under en intensiv sommarvecka. Bland artisterna kan nämnas Malena Ernman, Amanda Ginsburg, familjekonsert med Familjen Stråke, Doric String Quartet, Åkervinda och en magnifik avslutning med revy och dans. 

Mer information, länkar till biljettköp och hela programmet finns på musikikullabygd.se.   

Kom och njut av en musikfestival som ingen annan! 

Instagram

Vi använder cookies för att ge statistik som hjälper oss att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du kan läsa mer eller stänga av dem om du föredrar det. Genom att fortsätta använda webbplatsen utan att ändra inställningar godkänner du användningen av cookies. Läs mer »