Konsthall

Den 400 kvadratmeter stora konsthallen är inrymd i en av de äldre ekonomibyggnaderna, en stallänga från 1850.

Kullens Konstförening bildades 1944, med syfte att arrangera en årlig sommarutställning under namnet Kullakonst med konstnärer från Kullabygden. Från 1979 arrenderar Kullens Konstförening en permanent utställningslokal av Gyllenstiernska Krapperupsstiftelsen.

Den 400 kvadratmeter stora konsthallen är inrymd i en av de äldre ekonomibyggnaderna, en stallänga från 1850. Här inredde Konstföreningens styrelse under ledning av sin dåvarande ordförande Hans Ljungquist en enkel och funktionell konsthall, som genom åren bildat bakgrund till många minnesvärda utställningar.
Konsthallen är tillgänglig för handikappade.

Kullens Konstförening ställer ut och försäljer samtida konst och konsthantverk. Kalender för utställningar samt information om Konstföreningens verksamhet finns på föreningens webbplats. Klicka här!


Instagram

Vi använder cookies för att ge statistik som hjälper oss att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du kan läsa mer eller stänga av dem om du föredrar det. Genom att fortsätta använda webbplatsen utan att ändra inställningar godkänner du användningen av cookies. Läs mer »