Hyr herrgården Kockenhus - företag eller privatpersoner

Det har nu gått ca 2,5 år sedan herrgården Kockenhus, som ingår i Gyllenstiernska Krapperupsstiftelsens ägo, brann ner. Herrgården har sedan dess renoverats och byggts upp med stor noggrannhet och stil där gammalt möter nytt och där där renoveringen nu är i sin slutfas för att inom kort kunna stå klart för uthyrning.

Publicerad 06.05.2024.

När renoveringen är helt klar (i mitten/slutet av juni) kommer Kockenhus hyras ut till företag för t ex mindre konferenser/möten samt till privatpersoner t ex familjer som vill semestra på vackra och natursköna Kullahalvön, personer som vill spela golf på fina golfbanor i området och bo trevligt och bekvämt under golfvistelsen eller anordna en bröllops- eller en födelsedagsfest. 
Viktigt att veta är att man endast kan hyra hela slottet. 

Kockenhus herrgård ligger vid foten av fantastiska Kullabergs naturreservat och med en magnifik utsikt över Öresund. Herrgården har en total boyta på 700 kvm som man har fördelat på bl a  sex stycken sovrum (med totalt 12 bäddar med enkelsängar), ett stort, luftigt, modernt och fullt utrustat kök, fem badrum samt ett stort vardagsrum med öppen spis och flera andra utrymmen för avkoppling och social samkväm.  

Kockenhus har sedan återuppbyggnaden även anpassats för personer med rörelsehinder/rörelsenedsättning och då på entréplan samt källarplan.

Vid hyra av privatpersoner så gäller bl a minimum tre nätter. Vid konferenshyra företag kan man hyra en dag. 

Bokningsförfrågningar och frågor kring herrgården görs till Verksamhetschef Håkan Holmgren på hakan@krapperup.se 

Instagram

Vi använder cookies för att ge statistik som hjälper oss att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du kan läsa mer eller stänga av dem om du föredrar det. Genom att fortsätta använda webbplatsen utan att ändra inställningar godkänner du användningen av cookies. Läs mer »